***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Прокуратурата разкри подробности за разпита на Борисов. Деца стреляха по съученици. Мъж уби куче с преправен пистолет


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 25 май   

 

Б.Б. е свикан на разпит и по отношение на досъдебното произвеждане, ръководено от Софийска градска прокуратура, медийно известно като „ Барселонагейт “.

***

Депутатите от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили се бяха събрали и в Съдебната палата, където  с бурни овации посрещнаха своя водач Борисов. Те не се отхвърлиха да го „ бранят “, макар че той ги отпрати след първия му разпит и им подреди да вървят в Народно събрание да работят.

***

След близо два часа спор с 14 гласа " за " Висш съдебен съвет позволи за разглеждане настояването за премахване на Иван Гешев от поста.

***

Дано виждате връзката сред идващите две вести – както една с друга (агресията, която децата имитират от възрастните), по този начин и с предходните три (агресията, идваща от ръководещия хайлайф, която народът имитира).

***

Жалко и тъжно, само че напълно действително. Някои депутати не се свенят да се излагат и да приказват нелепости, в случай че това им носи поддръжката на нападателната необразована маса, която обича да ненавижда. Оказва се, че за някои властта и парите не миришат… 

***

Служители на Националния застрахователен институт излизат на едночасова предупредителна стачка през днешния ден.

Очаква се към 2200 служащи в София и страната да се включат в демонстрацията.

Служителите упорстват за нарастване на заплатите с най-малко 30% със задна дата.

***

Съветникът на президента Зеленски Михаил Подоляк в изявление за италианския ефирен канал RAI заяви, че контранастъплението на въоръжените сили на Украйна е в ход, съобщи УНИАН.

Действията към този момент започнаха по границата от 1500 километра, добави още той.

***

Руската частна военна компания " Вагнер " стартира да изтегля частите си от украинския град Бахмут и да трансферира позициите си там на постоянни съветски войски, съобщи Ройтерс, като се базира на публикувано през днешния ден видео изказване на нейния създател Евгений Пригожин.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР